Tuote hinnoiteltu valmiiksi toimitetun aineiston mukaan. Tarvittaessa valmistamme myös haluamasi aineiston, joka hinnoitellaan erikseen. Aineisto-ohje löytyy sivun alalaidasta. (Yritys → aineisto-ohje) Kysy tarjous asiakaspalvelu@tarrat24.fi Banderollit ovat helppo ja edullinen tapa saada näkyvyyttä niin sisällä kuin ulkona. Banderollit ovat tehokas tapa herättää huomiota ja vahvistaa yritysilmettä juuri siellä missä asiakas on; messuilla, maanteillä, kaduilla ja sponsoritapahtumissa. Tulostamme banderollit nelivärisinä korkealaatuisille materiaaleille. Valmistamme banderollit tarpeesi mukaan. Toimitamme banderollin täydellisenä reunavahvistuksineen ja kiinnitysrenkaineen. Banderollin koko voi vaihdella alle neliöstä satoihin neliöihin. Banderollin maksimileveys yhdessä osassa on jopa 500 cm (materiaalikohtainen rullaleveys) – saumaamalla tai ompelemalla lähes rajaton.  
pvc mesh mainospressu reikä

pvc mesh mainospressu reikä

Saatavuus:Varastossa
Hinta: 40,00€ Veroton: 32,26€

Vaihtoehdot

* Valitse koko:Esittely

Tuote hinnoiteltu valmiiksi toimitetun aineiston mukaan.

Tarvittaessa valmistamme myös haluamasi aineiston, joka hinnoitellaan erikseen.

Aineisto-ohje löytyy sivun alalaidasta. (Yritys → aineisto-ohje)

Kysy tarjous asiakaspalvelu@tarrat24.fi

Banderollit ovat helppo ja edullinen tapa saada näkyvyyttä niin sisällä kuin ulkona.

Banderollit ovat tehokas tapa herättää huomiota ja vahvistaa yritysilmettä juuri siellä missä asiakas on; messuilla, maanteillä, kaduilla ja sponsoritapahtumissa.

Tulostamme banderollit nelivärisinä korkealaatuisille materiaaleille.

Valmistamme banderollit tarpeesi mukaan.

Toimitamme banderollin täydellisenä reunavahvistuksineen ja kiinnitysrenkaineen.

Banderollin koko voi vaihdella alle neliöstä satoihin neliöihin. Banderollin maksimileveys yhdessä osassa on jopa 500 cm (materiaalikohtainen rullaleveys) – saumaamalla tai ompelemalla lähes rajaton.

 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML koodia ei käänetä!

Huono           Hyvä