Ilmoittautuminen

* Joukkueen nimi:

* Kipparin nimi:

* Kipparin puhelinnumero:

* Kipparin sähköposti:

* Kipparin kotikunta:

* Varakipparin nimi:

* Varakipparin puhelinnumero:

Miehistön nimi:

Miehistön puhelinnumero:

* Sitoudumme noudattamaan sääntöjä ja annamme suostumuksen nimien ja otettujen valokuvien julkaisuun.:


Hinta: 44,90€ Veroton: 44,90€

Ilmoittautuminen Jigi Cup Open kilpailuun 

Kesällä 2022 järjestetään historian ensimmäinen Jigi Cup Open kalastuskilpailu, jossa osallistujat voivat kalastaa valitsemissaan vesistöissä ympäri Suomen!

Kilpailun ajankohta on 30.7.2022.
Kilpailuaika on klo. 08.00 – 20.00.

Kilpailu on kaikille avoin! Vähimmäisvaatimus on että joukkueella on käytössään vene sekä täysi-ikäinen kapteeni. Muiden joukkueen jäsenten ei tarvitse olla täysi-ikäisiä. Veneessä tulee kalastaa vähintään kahden henkilön ja maksimissaan kolmen henkilön. Yksin kalastusta ei sallita. Joukkueet saavat kalastaa aktiivivälinein missä päin Suomea tahansa, kunhan kalastuspaikka on Suomen valtion rajojen sisäpuolella – joki, järvi, lampi, meri; kaikki ovat sallittuja.

Tutustu tarkemmin kilpailun sääntöihin klikkaamalla tästä.

Joukkueen osallistumismaksu on 40€ + pk (4,90€) = 44,90€. Osallistumismaksu sisältää mittatarran sekä kilpailukortin (mittasetti). Voit tilata yhden mittasetin / osallistuva joukkue. Mittatarra toimitetaan tilausruuhkasta riippuen 3-10 päivän kuluessa ilmoittautumisesta.

Ilmoittaudu mukaan yllä olevalla lomakkeella. Täytä tiedot ja klikkaa "Lisää ostoskoriin". Tämän jälkeen siirry kassalle ja maksa ilmoittautuminen. Saat onnistuneesta ilmoittautumisesta tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Huom! ilmoittautuminen tulee maksaa, jotta se käsitellään. 

Mittatarran tilauspalvelu sivustolla sulkeutuu lauantaina 16.7.2022.

Kilpailun mahdollistavat yhteistyökumppanit:

OPM International Oy
Rebelcell
Tarrat24.fi
Kalastajan Kanava