Tuote hinnoiteltu valmiiksi toimitetun aineiston mukaan. Tarvittaessa valmistamme myös haluamasi aineiston, joka hinnoitellaan erikseen. Aineisto-ohje löytyy sivun alalaidasta. (Yritys → aineisto-ohje) Kysy tarjous asiakaspalvelu@tarrat24.fi Banderollit ovat helppo ja edullinen tapa saada näkyvyyttä niin sisällä kuin ulkona. Banderollit ovat tehokas tapa herättää huomiota ja vahvistaa yritysilmettä juuri siellä missä asiakas on; messuilla, maanteillä, kaduilla ja sponsoritapahtumissa. Tulostamme banderollit nelivärisinä korkealaatuisille materiaaleille. Valmistamme banderollit tarpeesi mukaan. Toimitamme banderollin täydellisenä reunavahvistuksineen ja kiinnitysrenkaineen. Materiaalina lippukangas, säänkestävä laatukangas, josta väri ei irtoa kastuessa. Käytetään lippujen, pingotettavien bannerien sekä sisämuotoilun elementtien valmistamiseen. • Paino 115g/m² • Enimmäismitat 2×60m  
Mainoskangas / Banderollit

Mainoskangas / Banderollit

Saatavuus:Varastossa
Hinta: 40,00€ Veroton: 32,26€

Vaihtoehdot

* Valitse koko:Esittely

Tuote hinnoiteltu valmiiksi toimitetun aineiston mukaan.

Tarvittaessa valmistamme myös haluamasi aineiston, joka hinnoitellaan erikseen.

Aineisto-ohje löytyy sivun alalaidasta. (Yritys → aineisto-ohje)

Kysy tarjous asiakaspalvelu@tarrat24.fi

Banderollit ovat helppo ja edullinen tapa saada näkyvyyttä niin sisällä kuin ulkona.

Banderollit ovat tehokas tapa herättää huomiota ja vahvistaa yritysilmettä juuri siellä missä asiakas on; messuilla, maanteillä, kaduilla ja sponsoritapahtumissa.

Tulostamme banderollit nelivärisinä korkealaatuisille materiaaleille.

Valmistamme banderollit tarpeesi mukaan.

Toimitamme banderollin täydellisenä reunavahvistuksineen ja kiinnitysrenkaineen.

Materiaalina lippukangas, säänkestävä laatukangas, josta väri ei irtoa kastuessa. Käytetään lippujen, pingotettavien bannerien sekä sisämuotoilun elementtien valmistamiseen.
• Paino 115g/m²
• Enimmäismitat 2×60m

 

Arvostelut (0)

Kirjoita arvosteluHUOM: HTML koodia ei käänetä!

Huono           Hyvä