Oracal Tarrakalvot

Käytämme tuotteissamme aina parasta tarramateriaalia tilanteen ja vaatimuksien mukaan. Ohessa tuotetietoa yleisimmin käytettävistä tarramateriaaleista.
 
Käytämme leikkuritarrana Oracal 551 High Performancea, kun tarralta vaaditaan korkean luokan sään kestävyyttä ja pitkää käyttöikää.
Sisustustarroisamme jotka valmistamme leikkaamalla käytämme Oracal 641 Optium sarjan tarraa. Kyseinen tarrakalvo on mattapintainen ja se soveltuu myös ulkokäyttöön.

Tulostustarroissa käytämme Oracal 3000 sarjan tarroja. Valitsemme oikeanlaisen vaihtoehdon tarran käyttötarkoituksen mukaan.


Valmistajan tuoteselosteet:

Oracal® 551 High Performance Cal

Ulkokäyttöiältään jopa 8 vuotta kestävä, erittäin monikäyttöinen  polymeeritarra. Tarra on vain 65µm paksu ja siinä on pysyvä liuotinpohjainen akryyliliima, sekä erinomaiset leikkaus- ja asennusominaisuudet. Laaja värivalikoima mahdollistaa tarran käytön monissa eri kohteissa. Tarraa soveltuu muun muassa ajoneuvomerkintöihin, opasteisiin, ikkunoihin ja erilaisiin somistuksiin.

Oracal® 641 Optimum sarja

Täydellinen valinta tehtäessä sisustuksellisia ratkaisuja, merkintöjä tai kuvioita sisäkäyttöön. Tässä monomeeritarrassa on pysyvä akryyliliima ja se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön, jossa sen käyttöikä on noin 4 vuotta. Saatavilla useana mattapintaisena värinä. Käyttökohteita on useita, muun muassa kilvet, somistukset ja messut.

Orajet® 3105, 3551, 3551 RA ja 3551 DT

7-vuoden polymeeritarra 3551 soveltuu liuotinkoneille ja korkeakiiltoinen valkoinen pinta takaa hyvän ja värikkään tulostusjäljen. Tarrassa on harmaa, uudelleenasemoitava liuotinpohjainen akryyliliima ja sen helppo työstettävyys tekee siitä oivan vaihtoehdon ajoneuvoteippauksiin. Se sopii keskivaikeisiin kohteisiin, muotoutuen kaariin ja pintoihin hyvin. Tarra voidaan irrottaa kohteesta jopa 4 vuotta asennuksen jälkeen, - liimajälkiä jättämättä. Orajet® 3551 on 70µm  ja Orajet® 3105 on 100µm paksu. Niitä on saatavina kiiltävänä valkoisena ja läpinäkyvänä. Orajet® 3551 RA ( Rapid Air ) on erinomainen valinta nopeampiin ja helpompiin teippauksiin.
Se on varustettu Rapid Air ilmakanavatekniikalla mahdollistaen nopean ja ilmakuplattoman asennuksen. Orajet® 3551 DT voidaan liimata jopa  -5 °C:ssa

Orajet® 3164 ja 3162

Nämä taloudelliset tarrat sopivat lyhyehköihin ja keskipitkiin käyttötarkoituksiin. Ulkokäyttöikää niillä on 4 vuotta. Erinomaisia muun muassa ulkomainontaan, messuille ja kampanjoihin. Tarroja on saatavilla harmaalla peittävällä liimalla 3162X ja 3164X, sekä kirkkaalla läpinäkyvällä akryyliliimalla 3162 ja 3164. Kalvovaihtoehdot ovat valkoinen tai  läpinäkyvä, kiiltävällä tai mattapinnalla. Orajet® 3164 on varustettu pysyvällä polyakrylaattiliimalla ja Orajet® 3162 irrotettavalla polyakryyliliimalla. Rullaleveyksiä aina 2 000 mm saakka. Suositellaan käytettäväksi laminaatin Oraguard® 210 kanssa.