Toimitusehdot

Hinnat ja tuotteiden tilaaminen

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Tuotteet toimitetaan Postin toimituksina.
Mahdolliset toimituskulut lisätään tilaukseen ja näkyvät tilatessa.
 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla.

Verkkopankkiasiakkaat: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, SP/Pop, S-pankki, Ålandsbanken, Tapiola, Handelsbanken, Aktia
Luottokortit: Visa, Visa Electron ja MasterCard
Klarna lasku: Voit maksaa erikseen toimitettavalla laskulla.
Klarna tili: Klarna-tilin luonneille
Paytrail-tilimaksu: Paytrail-tilin luonneille
Paypal-tilimaksu: Paypal-tilin luonneille
Ennakkomaksut: Postiennakko postiin tai bussiennakko Matkahuollon kautta
 

Maksut verkkopankkien maksupainikkeilla

Voit maksaa seuraavien pankkien kautta: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, Ålandsbanken sekä luottokortit. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Sinun kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin, helppoa ja turvallista! Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta.
 

Maksut luottokorteilla Visa, Visa Electron tai MasterCard

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta.
 

Klarna Lasku

Voit maksaa tilauksesi paketin mukana tulevalla Klarna Laskulla. Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta. Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Maksuaika aina 14 vuorokautta. Laskutusmaksu 3,90 €. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä. Maksuaika aina 14 vuorokautta. Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Katso tarkemmat ehdot Klarnan sivuilta.
 
Klarna Tili 

Maksaminen tapahtuu Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut Oy) sivuston kautta valitsemalla Klarna Tili. Minimierä 8,95 €. Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Kuukausierä vähintään 8,95 € tai 1/24 tilauksesi kokonaissummasta. Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja. Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla. Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle. Katso tarkemmat ehdot Klarnan sivuilta.
 
Paytrail - tili

Mitä jos verkossa ostaminen olisikin helpompaa? Miltä kuulostaisi turvallinen ostaminen verkossa ilman toistuvaa kortti- ja muiden tietojen sekä pankkitunnusten syöttämistä? Meillä se on nyt mahdollista! Lisäsimme maksutapavalikoimaamme Paytrail-tilin, joka tekee verkossa ostamisesta helpompaa. Kokeile ihmeessä! Rekisteröidy ja liitä korttitietosi (debit tai credit) käyttäjätiliisi vain kerran. Palvelu on ilmainen.
Näin se toimii
1. Siirry verkkokaupassa maksamaan ostoksesi. Luo ilmaiset Paytrail-tunnukset maksun yhteydessä, tunnistaudu pankkitunnuksillasi ja jatka maksamaan.
2. Lisää maksukortti (debit tai credit). Kortin tallentaminen ja maksaminen on turvallista.
Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan Paytrail.comissa ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi. Jatkossa vahvistat ostoksesi yksillä tunnuksilla tuhansissa eri verkkokaupoissa!
 
Paypal - tili

Voit maksaa suoraan Paypalin omilla sivuilla tai Paytrailin (ent. Suomen Verkkomaksut) kautta.
 

Ennakkomaksut

Tuotteita tilatessa sinulla on valitusta toimitustavasta riippuen mahdollista valita maksu myös postiennakkona postiin tai bussiennakkona matkahuollon kautta tilatessa. Postiennakkoon ja Bussiennakkoon liittyvät kulut näytetään sinulle tilausvahvistuksessa.
 

Toimitus

Voit valita tilatessa toimitustavaksi postin tai noudon toimipaikastamme.

Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Toimitusaika on normaalisti n. 1 - 14 päivää. Emme kuitenkaan vastaa pitenevistä toimitusajoista, jotka johtuvat meistä riippumattomista syistä
 

Tuotteet loppuneet / jälkitoimitukset

Mikäli jokin tuote on päässyt tilapäisesti tai kokonaan loppumaan tai jää jälkitoimitukseen otamme yhteyttä sinuun.
 

Palautukset

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus mikäli tuotteet ovat täysin käyttämättömiä. Kaikki tuotteiden palautukset sovitaan aina etukäteen MR-Mainos Oy:n kanssa. Katso palautuksia koskevat tarkemmat tiedot ja ehdot tuotepalautukset sivulta.
 

Vaihto toiseen tuotteeseen

Jos haluat vaihtaa tuotteesi toiseen tuotteeseen, veloitamme toimitus/käsittelykulut. Luo tuotevaihdosta palautuspyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä. Katso tarkemmat tiedot ja ehdot tuotepalautukset sivulta. 
 

Lunastamattomat tilaukset

Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä veloitamme asiakkaalta 20.00 euron kulumaksun laskulla. Laskun maksamatta jättämisestä seuraa merkintä luottotietoihisi luottohäiriönä.
 

Tarjoustuotteet / Poistotuotteet

Tarjous – ja poistotuotteita on yleensä vain tietty määrä ja tarjouksilla on umpeutuva voimassaoloaika.
 

Tuotteiden värit verkkokaupassa

Tuotteiden todelliset värit saattavat erota hieman tietokoneen näytölläsi näkyvästä väristä. Värisävyt toistuvat erilailla eri näytöillä ja myös näytön värisävyjen kalibroinnit vaihtelevat.
 

Virheiden mahdollisuus

Verkkokauppajärjestelmän luonteesta johtuen emme vastaa virheellisistä tilauksista, esimerkiksi väärät tuotteiden tai toimituskulujen hinnat. Jos havaitsemme että asiakkaan on tullut järjestelmän vuoksi virhe, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilauksen korjaamiseksi ja vahvistamiseksi. Virheellinen tilaus voidaan peruuttaa yksipuolisesti MR-Mainos Oy:n toimesta ja tällöin asiakkaalle palautetaan automaattisesti maksettu summa. Myös tilauksen peruuttamisesta ilmoitetaan asiakkaalle.
 

Sisällön ja käytön vastuut

Ahkera Mehiläinen Oy ei vastaa tuotteiden teksi / kuva sisällöistä esimerkiksi omateksti tuotteissa, jotka on vapaasti asiakkaan suunniteltavissa. Asiakas vastaa sisällöstä tilaamassaan tuotteessa. Ahkera Mehiläinen Oy ei myöskään vastaa siitä missä / miten tuotetta on käytetty.
 

Muuta

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Epäselvyyksissä ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.